Baked Fish with creamy sauce سمك مخبوز مع صوص كريمي

Image

For the fish:
Two white fish fillets
2 slices of whole wheat toast
1 egg, beaten
salt and pepper

blend your toast in a food processor till it turns into breadcrumbs
season your fish with salt and pepper, dip you fish in the eggs then in the breadcrumbs then place in a pan sprayed with cooking spray and spray the tops as well
Bake till brown on both sides.

For the sauce:
3/4 cup low fat cooking cream
1 Tbsp olive oil
3 Tbsp cream cheese
1 egg
1/4 Tsp of each garlic powder, onion powder and coriander powder
Salt and pepper to taste

Mix everything together, put on a sauce pan and simmer till it thickens.
Serve over fish with a side of brown rice and enjoy😀

للسمك:
اتنين فيليه سمك ابيض
٢ قطع توست من القمح الكامل
١ بيضه، مخفوقه
ملح وفلفل

بهرو السمك بملح وفلفل بعدين غمسوه في البيض بعدين البقسماط،.
حطوهم في صينيه مبخوخه ببخاخ طبخ وبخو سطها برضه بعدين اخبزوها الين تتحمر من الجهتين.

للصوص:
٣/٤ كوب كريمة طبخ قليلة الدسم
١ ملعقه كبيره زيت زيتون
٣ ملاعق كبيره جبنه كريميه (زي فيلاديلفيا)؛
١ بيضه
١/٤ ملعقه صغيره من كل: بودرة التوم، بودرة البصل، بودرة الكزبره
ملح وفلفل

اخلطو كل المكونات وحطوهم عالنار الين تتقل.
صبوها فوق السمك وبالعافيه😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s